Sudi-Sudi Ikut Saya...

Isnin, 20 Jun 2011

Berbuka Dengan Cheese Naan


Alhamdulillah, selesai lagi satu hari berpuasa. Biasalah kaum-kaum ibu, last-last miniti macam ni baru la kalut nak menggantikan puasa. Masa hutang dulu sikit punya seronok. Tapi bila nak bayar balik...huh puaih, baru nak habis. 

Ingat yer, adik kakak, mak cik-mak cik, ganti puasa tu WAJIB. Dan kalau boleh biarlah disegerakan mengganti puasa yang tertinggal tu. Tak la sampai jadi marathon macam saya ni...:-)he he. Esok InsyaAllah puasa lagi...dan lagi...dan lagi...

Juadah berbuka saya hari ni simple saja,  Cheese Naan dengan kuah kari daging. Resepi?? Heh heh, yang tu kena tanya ngan mamak kat kedai sana. Mulanya hajat di hati nak masak ringkas-ringkas untuk berbuka, tapi tak menjadi. Solusinya, saya call suami minta dia belikan Cheese Naan ni untuk berbuka, merangkap makan malam kami sekeluarga.

Sedap...sedap,sedap,sedap. Memang sedap. Sesiapa yang nak cuba bolehla pegi makan kat kedai Art Nasi Lemak, Taman Mahsuri.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi

Terdapat ralat dalam alat ini