Sudi-Sudi Ikut Saya...

Ahad, 25 Mac 2012

Menu di hari Jumaat

Minggu lepas kami habiskan masa di Jitra. Tak balik ke kampung pun. Sebab hari Sabtu Deena terlibat dengan sukaneka, manakala abahnya pula ada acara merentas desa kat sekolah.

Dah ada kat rumah hujung-hujung minggu tu bolehlah masak yang special sikit yer ker? untuk keluarga.

Menu sajian kami seisi keluarga adalah siakap masam manis, udang goreng tepung,   home made fishball sup dan telur dadar. 

Seronok bila tengok suami dengan anak-anak makan berselera sekali tengahari tu. Ya lah, bukan selalu kan ummi masak beria-ia macam ni..

Saya letak gambar dulu, resepinya kemudian ya...

Ikut putaran jam : Siakap sweet sour, udang goreng tepung, telur dadar dan home made fishball sup.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi

Terdapat ralat dalam alat ini