Sudi-Sudi Ikut Saya...

Isnin, 29 Julai 2013

Review Biskut Raya Tahun2 Lepas

Dah 3,4 hari dapur maya ni tak berasap. 

Biasalah, hujung minggu sibuk kelentang kelentung di ceruk dapur, sambil uruskan anak2 dan rumahtangga. Dah macam lipas kudung gayanya. 

Memang la tak sempat nak mengadap laptop. Nak hapdet entry??? Hmmm...lagi la...jgn harap. 

Selalunya saya update masa hari bekerja. Lepas klas, sambil2 release tu, bolehlah masukkan resepi yg telah dimasak  dan gambar2nya.

Ingat, hari ni pun nak buat macam tulah. Dah...kamera tertinggal kat rumah pulak.

Jadi, hari ni saya nak review balik resepi biskut raya tahun2 lepas yang saya penah buat. Raya pun dah dekat kan...  

Blossom Pineapple Tart

http://www.dapur-ummi.blogspot.com/2011/08/blossom-pineapple-tarts.html

Almond London

http://www.dapur-ummi.blogspot.com/2011/08/almond-london.html

Cornflakes Kismis Berkacang

http://www.dapur-ummi.blogspot.com/2012/06/cornflakes-kismis-berkacang.html

Biskut Bunga Cina

http://www.dapur-ummi.blogspot.com/2012/08/biskut-bunga-cina.html

Biskut Suji Crystal

http://www.dapur-ummi.blogspot.com/2012/08/suci-dalam-debu.html

Cornflakes Madu

http://www.dapur-ummi.blogspot.com/2012/08/cornflakes-madu.html

Almond Rocher

http://www.dapur-ummi.blogspot.com/2012/08/almond-rocher.html

Chocolate Chips Cookies

http://www.dapur-ummi.blogspot.com/2012/08/chocolate-chips-cookies.html

Tahun ni tak decide lagi nak buat biskut apa. Ntah sempat ntahkan tak... Cuti pun dekat2 nak raya. Banyak benda belum settle...


Tapi sbg persediaan awal, saya dah tunjuk2 2,3 jenis kuih raya kat ofis baru2 ni. 

Kalau tak dan sangat, yang tu pun jadi lah...









Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi

Terdapat ralat dalam alat ini