Sudi-Sudi Ikut Saya...

Selasa, 10 September 2013

Kek Coklat Kukus Mudah...Again...n again...


Kek ni saya buat masa raya hari tu. syawal pun dah habis tp baru masuk entry ya... Biasalah...

Rasanya saya dah stick dengan resepi kek yang satu ni. 

Sumber drp mana saya pun dah lupa. Tapi seingat saya saya copy resepi2 yang ditempek dalam yahoogroups. Mungkin sender email tu copy dari blog atau forum yang lain. Tapi tak diletakkan sumber yang asal.

Apa2 pun, walau siapapun pemilik asal resepi kek ni timakasih bebanyak, kerana resepi ni telah berjaya memikat hati semua ahli keluarga saya.

So yummy...so delicious... :)

Resepi boleh tengok kat sini @ pun kat sini.


1 ulasan:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Kongsi Resepi

Terdapat ralat dalam alat ini