tag:blogger.com,1999:blog-7918686646371846699.post2653655955734150971..comments2024-03-26T15:14:31.794+08:00Comments on Dari Dapur Ummi: Kerepek Ngaku @ Arrowhead Unknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7918686646371846699.post-84720343355646099652015-03-06T08:23:39.979+08:002015-03-06T08:23:39.979+08:00Try la buat Bbwana...sedap rasa kerepek ni...tapi ...Try la buat Bbwana...sedap rasa kerepek ni...tapi x leh makan banyak...angin hehehe...Shikinhttps://www.blogger.com/profile/06845409995518187888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7918686646371846699.post-34439793643294067122015-03-06T08:22:39.823+08:002015-03-06T08:22:39.823+08:00Betoi tu k.z. Memang dia jadi lemau bila simpan. S...Betoi tu k.z. Memang dia jadi lemau bila simpan. Saya pun buat tak banyak. Beda sekali hadap...habis. Tak yah simpan dah...hihihi. Ooo...boleh buat water chesnut gak ye ngaku ni... Saya igt kena guna senkuang cina ja...Pas ni leh try la... Shikinhttps://www.blogger.com/profile/06845409995518187888noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7918686646371846699.post-11838814544842075092015-01-30T14:34:06.072+08:002015-01-30T14:34:06.072+08:00shikin. kz pernah buat kerepek ni. ada yg ok. jadi...shikin. kz pernah buat kerepek ni. ada yg ok. jadi sedap...tapi ada yang lembek bila simpan. lps angkat jadi lembek separuh. macam makan minyak. kenapa ye?nak kata belum garing, dah hampir hangus....tu yg malas dah buat....tp sgt sedap<br /><br />baru2 ni kz guna ngaku ni buat water chestnut bersama nangka. makan sejuk2...sgt sedap dan nikmat...radziah ARhttps://www.blogger.com/profile/08411138190137183462noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7918686646371846699.post-24799693791564274302015-01-30T14:30:03.595+08:002015-01-30T14:30:03.595+08:00em, sedapnya ni kan buat kudapan.. :)em, sedapnya ni kan buat kudapan.. :)Sweet red cherryhttps://www.blogger.com/profile/12341750584632581893noreply@blogger.com